Du som kund sluter ett köpeavtal med:

Företagets namn: AB Linneskåpet

Kontaktadress: Rådmansgatan 15, 733 30 Sala

E-post: info@linneskapet.com

Telefonnummer: 0224-106 46

Organisationsnummer: 556084-4846

Avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din       e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kotakta butiken. Linneskåpet reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Linneskåpet leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

Linneskåpet ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Betalningsalternativ

  • Fakturabetalning (Klarna Checkout)
  • Kortbetalning (Klarna Checkout)
  • Direktbetalning (Klarna Checkout)
  • Delbetalning (Klarna Checkout)

Betalning via Klarna Checkout

I samarbete med Klarna erbjuder vi kortbetalning, fakturabetalning, delbetalning samt direktbetalning. Fakturor skickas ut via e-post i samband med att ordern skickas från oss. fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se. 

Priser

Samtilga priser i butiken anges i Svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.

Fraktkostnad

Fraktavgift tillkommer med 89 kr per order, oavsett storlek.

Fri frakt på alla ordrar vars värde överstiger 800 kr.

OBS! Vid leverans av större möbler följer vi fraktkostnader som distributör har.

Leverans

Varorna skickas vanligtvis med Posten eller DHL och levereras ut på ditt närmaste utlämningsställe. När paketet anlänt till ombudet skickas ett SMS ut om att ditt paket finns klart för upphämtning. Har du inte angivit ett mobilnummer får du istället en brevavi som inkluderar referensnummer samt anvisning om var paketet finns att hämta. Normal leveranstid är ca 5 arbetsdagar från det att ordern är mottagen och bekräftad. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlömningen/leveransen av produkterna.

Du kan även välja att hämta varorna direkt i butiken. Butiken har öppet 10-18 på vardagar och 10-15 på lördagar.

En orderbekräftelse skickas till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället är slut i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på utlämningsstället under två veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon, samt till utlämningsstället. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans eller prisavdrag.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.